Hallitus ja jaostot

Ikaalinen-Seuran johtoryhmä

Juha Wiljakka, pj.
Marjo Heikkilä, varapj.
Suvi Veramo, siht.
Jani Hannula
Kimmo Mattila (kauppalanvouti 2021-26)
Minnamaarit Mattila
Helena Pesonen
Hanna Saraketo
Päivi Seppälä
Päivi Viitamäki, taloudenhoitaja

Kuvassa alarivissä vasemmalta Jaakko Koskelo, Eila Järvinen, Hilkka Rantapuu, Helena Pesonen ja Marjo Heikkilä. Ylärivissä vasemmalta Mirjami Haavisto, Juha Wiljakka, Leena Sälli ja Päivi Seppälä. Kuvausvuosi 2016.
Kotiseutujaosto

Kotiseutujaoston ydintehtävä on Ikaalisten Joulu -lehden toimittaminen.

Mirjami Haavisto
Marjo Heikkilä
Arttu Lammi
Kimmo Mattila
Minnamaarit Mattila
Hanna Saraketo
Päivi Seppälä
Suvi Veramo
Juha Wiljakka

Museojaosto

Museojaoston tehtäviin on kuulunut ylläpitää Ikaalisten kotiseutumuseota. Kotiseutumuseota pyöritetään yksinomaan talkoovoimin. Se sijaitsee Ikaalisten kirkon läheisyydessä ja on avoinna kesäkuukausina keskiviikkoisin (toripäivinä) klo 10-13, muulloin sopimuksen mukaan. Museojaoston toiminta on käytännössä sulautettu Ikaalinen-Seuran muuhun toimintaan ja hallituksen jäsenet yhdessä vastaavat museotoiminnasta talkoolla.

Felix Frang -jaosto

Felix Frang -jaosto vaalii ikaalilaisen taiteilijan Felix Frangin muistoa ja ikaalilaista kuvataidetta. Jaos ylläpitää Ikaalinen-Seuran omistuksessa olevien Felix Frangin ja tämän pojan Leo Pahlaman (ent. Frang) teosten kokoelmaa. Jaoston aloitteesta on julkaistu Marja-Leena Huusarin tutkimus Felix Frangista (Felix Frang 1862-1932, kustantaja Ikaalinen Oy, 1988). Jaostolla ei ole tällä hetkellä aktiivista toimintaa. Seuran taidekokoelma on luetteloitu ja perustiedot on julkaistu Ikaalisten Jouluissa.